Lees hier al het laatste nieuws over Badr Hari Nieuws
Nieuws

Lees hier al het laatste nieuws over Badr Hari

Lees hier al het laatste nieuws over Badr Hari

Badr Hari, de naam die synoniem staat voor opwinding, kracht en vechtsportglorie. Hij heeft de wereld van het kickboksen jarenlang in zijn greep gehouden, met zijn gevechten die de harten van fans over de hele wereld veroverden. Of je nu een fervent fan bent of gewoon nieuwsgierig naar zijn reis in de vechtsportwereld, bij Vechtsport Info ben je aan het juiste adres.

Lees hier al het nieuws over Badr Hari

Wij hebben al het nieuws, de hoogte- en dieptepunten van Badr Hari door de jaren heen voor je verzameld. Deze pagina is een levend document, voortdurend bijgewerkt om je op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes rondom deze legendarische kickbokser. Dus leun achterover, ontspan en duik in het opmerkelijke verhaal van Badr Hari.

Al het Badr Hari nieuws van 2023 

Het nieuws over Badr Hari in 2023 staat centraal rondom zijn geannuleerde gevecht tegen James McSweeney tijdens het Glory 88 Parijs evenement. Badr Hari annuleerde het gevecht op het laatste moment vanwege de aardbeving in Marokko en de vele slachtoffers daar. Deze onverwachte beslissing leidde tot begrip en empathie, aangezien Badr Hari ervoor koos om prioriteit te geven aan het helpen van zijn landgenoten in Marokko in plaats van te vechten. Glory overweegt nu het gevecht op een later tijdstip te organiseren, terwijl de vechtsportgemeenschap de beslissing van Hari respecteert, gezien de tragische omstandigheden in Marokko. Het incident werpt een schijnwerper op de menselijke kant van de sport en toont aan dat er momenten zijn waarop sport op de achtergrond moet worden geplaatst ten behoeve van medeleven en begrip.

Lees ook

Al het Badr Hari nieuws van 2022

In 2022 was Badr Hari opnieuw het onderwerp van veel nieuws en speculatie in de wereld van vechtsporten. De kickbokslegende stond in de schijnwerpers vanwege verschillende ontwikkelingen:

 1. Terugkeer naar de Ring: Badr Hari maakte een langverwachte terugkeer naar de kickbokswereld na een periode van blessures en juridische kwesties. Zijn fans waren verheugd om hem weer in actie te zien.
 2. Glory Kickboxing: Hari zette zijn carrière voort bij Glory Kickboxing, een van 's werelds meest vooraanstaande kickboksevenementen. Zijn gevechten bij Glory werden met grote belangstelling gevolgd, en hij bleef een van de meest prominente vechters binnen de organisatie.
 3. Gevecht met Rico Verhoeven: Er waren aanhoudende speculaties over een mogelijke herkansing van het legendarische gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven. Fans hoopten op een revanche na hun epische confrontatie in 2016.
 4. Privéleven: Naast zijn sportieve prestaties bleef Badr Hari ook de aandacht trekken vanwege zijn privéleven. Zijn relatie met bekende persoonlijkheden en zijn leven buiten de ring bleven onderwerp van gesprek in de media.

Kortom, 2022 was een jaar waarin Badr Hari zijn terugkeer naar de vechtsport markeerde, met fans die reikhalzend uitkeken naar zijn gevechten en zijn voortdurende invloed in de wereld van kickboksen.

Lees ook

Al het Badr Hari nieuws van 2021

In 2021 was Badr Hari een prominente figuur in de vechtsportwereld. Hij stond in de schijnwerpers vanwege zijn geplande gevechten en de aandacht die zijn persoonlijke leven genereerde. Een van de opvallendste momenten was zijn gevecht op Glory 76 tegen Benjamin Adegbuyi, waarin hij helaas verloor door een blessure. Dit gevecht trok veel aandacht en zorgde voor discussies over zijn toekomst in de sport.

Badr Hari bleef ook betrokken bij andere vechtsportevenementen en bleef werken aan zijn herstel en training. Hij werd gevolgd door fans en media, die geïnteresseerd waren in zijn terugkeer naar de top van het kickboksen.

Lees ook

Al het Badr Hari nieuws van 2020

Het nieuws over Badr Hari in 2020 draaide grotendeels om zijn terugkeer naar de ring, de teleurstellende uitkomst van zijn gevecht tegen Rico Verhoeven, en zijn revalidatieproces. Zijn fans keken reikhalzend uit naar zijn verdere prestaties in de wereld van het kickboksen.

Lees ook

Al het Badr Hari nieuws van 2019

Hier is een samenvatting van enkele belangrijke gebeurtenissen en nieuwsberichten met betrekking tot Badr Hari in dat jaar:

 1. Terugkeer naar de ring: Badr Hari keerde in 2019 terug naar de kickboksring na een periode van afwezigheid vanwege blessures en juridische problemen. Zijn comeback werd met veel anticipatie verwacht.
 2. Gevecht tegen Hesdy Gerges: Een van de meest opvallende gevechten van Badr Hari in 2019 was tegen Hesdy Gerges. Dit gevecht vond plaats tijdens het Glory 51-evenement in Rotterdam en eindigde met een overwinning voor Badr Hari door een technische knock-out.
 3. Gevecht tegen Rico Verhoeven: Een van de meest verwachte gevechten van het jaar was het rematch-gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven. Dit gevecht, dat plaatsvond op 21 december 2019, kreeg veel media-aandacht. Helaas eindigde het gevecht vroegtijdig vanwege een blessure van Badr Hari, waardoor Rico Verhoeven als winnaar werd uitgeroepen.
 4. Voortdurende juridische kwesties: Badr Hari had in 2019 nog steeds te maken met enkele juridische kwesties uit het verleden, met name gerelateerd aan zijn eerdere veroordelingen en straffen.

Al met al was 2019 een jaar waarin Badr Hari weer in de schijnwerpers stond, zowel vanwege zijn succes in de ring als vanwege voortdurende juridische kwesties. Zijn gevechten tegen Hesdy Gerges en Rico Verhoeven trokken veel aandacht van kickboksfans en de media.

Lees ook

Al het Badr Hari nieuws van 2018

Hier is een samenvatting van enkele belangrijke gebeurtenissen en nieuwsberichten met betrekking tot Badr Hari in dat jaar:

 1. Terugkeer naar de ring: Na een periode van schorsing en blessures keerde Badr Hari in 2018 terug naar de kickbokswereld met veel anticipatie en opwinding. Zijn fans keken uit naar zijn gevechten en hoopten op zijn succes.
 2. GLORY Collision 2: Een van de meest opmerkelijke gebeurtenissen was het geplande gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven, dat oorspronkelijk gepland stond als GLORY Collision 2. Het gevecht werd echter uitgesteld vanwege een blessure van Badr Hari, wat tot teleurstelling leidde bij fans die hadden gehoopt op een epische herhaling van hun eerdere confrontatie.
 3. Terugkeer en overwinningen: Badr Hari won enkele gevechten na zijn terugkeer, waardoor zijn status als een van 's werelds topkickboksers werd bevestigd. Zijn prestaties werden nauwlettend gevolgd door de kickboksgemeenschap en fans over de hele wereld.
 4. Voortdurende controverses: Badr Hari stond ook in 2018 nog steeds bekend om zijn controversiële gedrag, zowel binnen als buiten de ring. Zijn gedrag en uitspraken zorgden voor discussies en bleven onderwerp van gesprek in de media.

Kortom, in 2018 was Badr Hari een prominente figuur in de wereld van het kickboksen, met veel aandacht voor zijn gevechten, controverses en de anticipatie rond zijn hereniging met Rico Verhoeven in GLORY Collision 2, hoewel dat gevecht uiteindelijk werd uitgesteld.

Lees ook

Al het Badr Hari nieuws van 2017

Hier is een samenvatting van het nieuws over Badr Hari in dat jaar:

 1. Terugkeer naar de kickboksring: Badr Hari maakte in maart 2017 zijn langverwachte terugkeer naar de kickboksring na een schorsing van meerdere jaren. Hij vocht tegen Rico Verhoeven in een veelgepubliceerde wedstrijd die bekend stond als "Glory Collision." Helaas moest Badr Hari de strijd voortijdig staken vanwege een blessure, wat leidde tot teleurstelling onder fans.
 2. Juridische kwesties: Naast zijn sportieve inspanningen had Badr Hari te maken met voortdurende juridische problemen. Hij werd in 2015 veroordeeld voor mishandeling en moest een gevangenisstraf uitzitten. In 2017 waren er nog steeds lopende juridische zaken en rechtszaken waarbij Badr Hari betrokken was, wat zijn reputatie verder schaadde.
 3. Terugblik op zijn carrière: In 2017 werd er ook veel geschreven over de tumultueuze carrière van Badr Hari, die bekend stond om zijn successen in de ring, maar ook om zijn controversiële gedrag buiten de ring. Zijn terugkeer naar de sport werd gezien als een kans op een nieuw begin, maar de teleurstelling van de blessure tegen Rico Verhoeven wierp vragen op over zijn toekomst in het kickboksen.

Al met al was 2017 een jaar van ups en downs voor Badr Hari, met een veelbesproken terugkeer naar de ring en voortdurende juridische kwesties die zijn persoonlijke en professionele leven beïnvloedden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws