Badr Hari heeft zin in Glory 8 man toernooi! 'Super gemotiveerd' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari heeft zin in Glory 8 man toernooi! 'Super gemotiveerd'

Badr Hari heeft zin in Glory 8 man toernooi! 'Super gemotiveerd'

Kickboksorganisatie Glory brengt in december een zwaargewichttoernooi, zoals we dat kennen uit de tijden dat K-1 furore maakte in Japan. En Badr Hari ziet het wel zitten.

Er zullen acht zwaargewichten deelnemen, maar wie dat zal zijn is nog niet bekend. Badr Hari laat weten super pumped te zijn en ook matchmaker Robbie Timmers verwacht dat Hari doorgaat met kickboksen. Morgen komt Glory met meer nieuws over de aanstaande Grand Prix.

Badr Hari heeft zin in Glory 8 man toernooi! 'Super gemotiveerd'

De zwaargewicht divisie van Glory kan nu Rico Verhoeven geblesseerd is, Jamal Ben Saddik geschorst en Alistair Overeem mogelijk niet mee zal doen wel wat positief nieuws gebruiken. Aan de reactie van Badr te zien heeft deze er wel zin in.

Voor Badr die aankondigde met pensioen te gaan lijkt dit een nieuwe impuls om toch door te gaan. In deze toernooi vorm naar voorbeeld van de fameuze K-1 in Japan, wonnen ooit onder andere Remy Bonjasky, Peter Aerts, Sem Schilt, Ernesto Hoost en Overeem.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws