Badr Hari en Jamal Ben Saddik terug in training! 'Sparren voor titelgevecht' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari en Jamal Ben Saddik terug in training! 'Sparren voor titelgevecht'

Badr Hari en Jamal Ben Saddik terug in training! 'Sparren voor titelgevecht'

Badr Hari en Jamal Ben Saddik trekken vanaf volgende week de kickbokshandschoenen weer aan om te gaan trainen bij Mike's Gym.

Vandaag tijdens de persconferentie voor het gevecht tussen Antonio Plazibat en Tariq 'Cookie' Osaro voor Glory Collision 5 op 17 juni, werd duidelijk dat Badr Hari en Jamal Ben Saddik weer actief mee gaan trainen. Dat dit goed nieuws is voor de fans staat buiten kijf.

Badr is heeft aangegeven interesse te hebben voor de zwaargewicht Glory Grand Prix waar de finale later dit jaar plaatsvindt. Ben Saddik is geschorst door Glory vanwege een dopingovertreding en zit al een tijd op de reservebank.

Mike Passenier niet als coach tijdens Plazibat vs Osaro

Topcoach Mike Passenier deelde mede dat er voor zowel Plazibat als Osaro constant wordt gezocht naar sparringpartners, en welke beter dan twee van de top zwaargewichten als Badr en Jamal. "Antonio en Tariq kunnen niet tegen elkaar sparren,"zegt Passenier.

"Maar Badr komt volgende week terug, hij komt ook helpen, Jamal komt ook terug, dus er valt genoeg te sparren", aldus Passenier. De situatie tussen Plazibat en Osaro is een unieke omdat zij dezelfde coach hebben.

Passenier deelde mede zelf niet aan de ring te zitten voor Plazibat en Osaro. Andere coaches van zijn team nemen dat over. "Ik zit naast de ring als een commentator, maar de toppers uit mijn team nemen de honneurs waar."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws