Badr Hari meer dan alleen een kickbokslegende! 'Onderscheidend vermogen' Nieuws
Nieuws

Badr Hari meer dan alleen een kickbokslegende! 'Onderscheidend vermogen'

Badr Hari meer dan alleen een kickbokslegende! 'Onderscheidend vermogen'

Badr Hari, een van de meest prominente namen in de wereld van het kickboksen heeft zijn stempel gezet op de vechtsport. En heeft sinds kort zijn eerste gym in Casablanca geopend een goede stap en hij heeft een gemotiveerd team waar de legende even mee op stap ging.

Als eigenaar van zijn nieuwe sportschoolketen "Punch Morocco" gaat Hari verder dan alleen het aanbieden van trainingsfaciliteiten. Hij creëert een plek waar normen, waarden, steun, liefde en sport samenkomen. Punch Morocco onderscheidt zich van traditionele sportscholen door zich te richten op meer dan alleen fysieke training.

Het is een gemeenschap waar mensen van alle leeftijden en achtergronden samenkomen om hun passie voor vechtsporten te delen. Het doel is niet alleen om kampioenen te creëren, maar ook om positieve verandering te brengen in het leven van mensen.

Punch Morocco gaat verder dan traditionele sportscholen

Badr's Punch Morocco is niet zomaar een sportschoolketen; het is een plek waar waarden, steun, liefde en sport samenkomen. Het biedt een unieke ervaring waar mensen niet alleen hun vechtsportvaardigheden kunnen verbeteren, maar ook kunnen groeien als individuen en deel uitmaken van een ondersteunende gemeenschap.

Ingewijden zijn het er over eens en het personeel van de keten ook. "Met zijn toewijding aan ethiek, ondersteuning en liefde voor de sport, zet Badr met Punch Morocco een nieuwe standaard in de vechtsportwereld."

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws