Badr Hari heeft meer op het spel staan dan alleen winnen van James McSweeney Nieuws
Nieuws

Badr Hari heeft meer op het spel staan dan alleen winnen van James McSweeney

Badr Hari heeft meer op het spel staan dan alleen winnen van James McSweeney

Badr Hari weigerde vandaag alle vragen te beantwoorden van de aanwezige pers voor zijn gevecht tegen James McSweeney morgen in Parijs tijdens Glory 88.

Wat duidelijk bleek is dat het gevecht veel betekent voor de kickbokslegende en gezien kan worden als ook een gevecht met zichzelf volgens critici."Dit gevecht is persoonlijk", zei Badr Hari. "Het heeft niets met James te maken."

Sinds zijn aansluiting bij Glory heeft Badr Hari nog geen enkele partij gewonnen. Blessures tijdens de gevechten kosten hem de winst. Ook zijn laatste gevecht tegen Alistair Overeem liep niet zoals gepland en werd achteraf omgezet in een no contest toen bleek dat Overeem doping had gebruikt, wat volgens experts hem een oneerlijk voordeel gaf in de wedstrijd met Badr.

Het lijkt erop dat Hari vastberaden is om zijn glorie in het kickboksen te herstellen na een periode van tegenslagen en blessures. Voor hem is dit gevecht niet alleen een kans om James McSweeney te verslaan, maar ook om zijn eigen kunnen te bewijzen en zijn dominantie in de sport te herstellen.

Met de stilte van Hari voorafgaand aan dit gevecht groeit de anticipatie en blijft de vechtsportgemeenschap in spanning afwachten. Het gevecht tussen Badr Hari en James McSweeney tijdens Glory 88 in Parijs belooft een gedenkwaardige strijd te worden, zelfs voordat de eerste stoot wordt uitgedeeld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws