Badr Hari onder vuur genomen door Maxime Meiland! 'Gadver' Nieuws
Nieuws

Badr Hari onder vuur genomen door Maxime Meiland! 'Gadver'

Badr Hari onder vuur genomen door Maxime Meiland! 'Gadver'

Badr Hari wordt door Maxime Meiland in haar boek onder vuur genomen, de blondine vindt de topkickbokser een vreselijk figuur.

Als dochter van Martien Meiland loft de blondine maar al te graag mee op de bekendheid van haar vader en moeder. Al maakte zij zich niet geliefd bij de fans van Badr door deze een een vreselijk figuur, een kwal en haantje de voorste te vinden, zo meldt Utopia Nieuws vandaag.

De website die het net uitgekomen boek van de Meiland telg heeft doorgenomen komt met de conclusie dat Maxime een hekel heeft aan de topatleet, die zij nog nooit in levende lijve schijnt te hebben ontmoet. Op social media wordt op de uitspraken van Maxime dan ook door de Badr fans afwijzend gereageerd.

Maxime Meiland vindt Badr Hari helemaal niks

"Wie denkt zij wel niet dat ze is, zo over Badr praten als zij hem niet eens kent", schrijft een fan. "Wat een aandachtstrekker zeg, lekker niets zeggend ook, net zoals het leven dat ze leidt. " Het is duidelijk dat Maxime kan rekenen op de toorn van de Badr Army.

Niet alleen Badr moet het ontgelden ook haalde Maxime uit naar zanger Waylon die zij een pipo vindt. Ook zegt ze als zij aan Badr denkt, het woord 'gadver' naar boven komt. Eerder deed moeder Erica Meiland ook al zeer controversiële uitslagen over vrouwen die hoofddoeken dragen en de Islam als geloof.

7 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws