🎥 Badr Hari pakt 1e winst op Rico Verhoeven die jury stevig aanpakt! 'Verkrachten de sport' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Badr Hari pakt 1e winst op Rico Verhoeven die jury stevig aanpakt! 'Verkrachten de sport'

🎥 Badr Hari pakt 1e winst op Rico Verhoeven die jury stevig aanpakt! 'Verkrachten de sport'

Badr Hari pakte vandaag zijn eerste wint op Rico Verhoeven tijdens House of Glory het talenten programma van Glory Kickboxing.

De eerste twee afleveringen van House of Glory zijn vanaf vandaag te zien op Videoland. De spanning zit er goed in bij de deelnemers en de fans zullen dat ook zo voelen.

Badr Hari en Rico Verhoeven hebben hun twee teams samengesteld en de strijd barstte al hevig los. Anwar Ouledchaib van team Badr nam het op voor een plek in de halve finale tegen Don Sno. In de voorbereiding is goed te zien hoe Badr en Rico beiden hun vechters op eigen manier coachen en steunen.

Het was Anwar Ouledchaib die de eerste partij won voor een plek in de halve finale, Sno van team Rico verloor op jury beslissing. Rico Verhoeven was het niet eens met de beslissing en liet dit merken.

Rico Verhoeven zwaar boos op jurybeslissing in House of Glory

Hij eiste dan ook inzage in de jurykaarten en kwam tot de conclusie dat er volgens hem niets van klopte. Een felle discussie volgde en Rico die zwaar geïrriteerd wegliep verklaarde: "Deze mensen verkrachten de sport zonder condoom en draaien deze de nek om".

Het is duidelijk dat de competitie tussen Rico en Badr stevig is. Terwijl Badr er met een eerste winst vandoor gaat hikt Verhoeven tegen een verlies aan. In de volgende aflevering zal duidelijk worden of er een revanche plaats zal vinden voor Team Rico. Kijken dus....

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws