'Badr Hari in 8 man toernooi!' Fans spreken voorkeur uit Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Badr Hari in 8 man toernooi!' Fans spreken voorkeur uit

'Badr Hari in 8 man toernooi!' Fans spreken voorkeur uit

Badr Hari kondigde aan te zullen stoppen met kickboksen, maar de fans zien de topatleet graag terug in de ring. Een 8 man toernooi is een van de wedstrijden waar hij in zou moeten schitteren.

Uit een Poll op Vechtsport Info social media blijkt dat naast een Antonio Plazibat vs Rico Verhoeven gevecht, Badr Hari ook nog steeds een van de meest gewilde kickboksers is. Fans reageerde massaal op de vraagstelling: "Welke vechters wil jij in actie zien?"

Badr sowieso

Uit de reacties komen verrassende matchups naar voren. Nieuwbakken Glory vechter Cihad Akipa zette zichzelf gemakshalve ook op de vechtkaart. Onderstaand de top 5 van gevechten die de fans graag zouden willen zien.

  1. Antonio Plazibat vs Rico Verhoeven
  2. Alim Nabiyev vs Endy Semeleer (Rematch)
  3. Tarik Khbabez vs Sergel Maslobojev (Rematch)
  4. Badr Hari vs Benny Adegbuyi/Arek Wrzosek
  5. Gokhan Saki vs Melvin Manhoef

Ook een 8 man zwaargewicht toernooi lijkt de fans wel wat, waarin Badr, Verhoeven en Jamal Ben Saddik zeker aan mee zouden moeten doen. Akipa die afgelopen zaterdag zijn debuut maakte bij Glory 82 en won van Itay Gherson, zet zichzelf op de kaart tegen Guerric Billet.

Gevechten die nog meer worden genoemd zijn Hamicha vs Mohammed Jaraya, Jahffar Wilnis vs James McSweeney en Tiffany van Soest vs Sarah Moussaddak in een rematch.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws