'Jullie zijn vergeten wie Badr Hari echt is' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Jullie zijn vergeten wie Badr Hari echt is'

'Jullie zijn vergeten wie Badr Hari echt is'

Badr Hari was onderdeel van flink wat kritiek na zijn laatste wedstrijd in december. De kickbokslegende leed een knock-out verlies tegen de Roemeen Benjamin Adegbuyi. Maar collega vechter en kampioen Cedric Doumbé neemt het voor Badr op.

Het gevecht tussen Badr en Adegbuyi maakten de tongen los. Tegenstanders maar ook sommige fans van de kickbokslegende vonden het tijd de bokshandschoenen op te hangen. Echter bleef Badr stil, maar recent liet hij blijken zich voor te gaan bereiden op een nieuw gevecht.

Veel respect

Doumbé die zelf zaterdag de ring in gaat om zijn weltergewicht titel te verdedigen tegen Murthel Groenhart. Trekt flink van leer tegen de negativiteit omtrent Badr. Op Instagram poste de Fransman dat hij zelfs met een hommage aan de Badr komt als hij de ring zaterdag in stapt.

,,Ik zag veel mensen shit praten na Badr's laatste gevecht. Ik denk dat je bent vergeten wie BADR HARI is. We hebben veel geluk dat een levende legende zoals hij ons blijft verrassen terwijl hij de ring binnenstapt.
Ons nog steeds dezelfde adrenaline stoot geeft als jaren geleden", aldus Doumbé.

Als het te laat is

,,Pas als we iemand verliezen, beseffen we zijn waarde., LATEN WE GENIETEN! en AANMOEDIGEN. Badr zal terugkomen en iedereen choqueren zoals hij altijd deed. Dus zaterdagavond met mijn outfit en mijn entree zal ik hulde brengen aan Badr en ik hoop dat jullie ervan zullen genieten."

Dat beloofd wat zaterdag wij zijn in ieder geval benieuwd op welke wijze Doumbé Badr zal eren.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/rico-vs-hesdy-kijken-alles-wat-je-weten-moet-en-meer/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws