'Blackout!' Tyson Fury doet Badr Hari na (video) Nieuws
Nieuws

'Blackout!' Tyson Fury doet Badr Hari na (video)

'Blackout!' Tyson Fury doet Badr Hari na (video)

Tyson Fury wil niemand spreken of video's van zijn trainingen delen tot 23 april en zijn gevecht met Dillian Whyte. Eerder deed Badr Hari hetzelfde door weg te blijven op de persconferentie gisteren voor Glory 80. Focussen op aanstaande gevechten is de reden voor zowel Fury als Hari.

De boodschap van bokskoning Fury is duidelijk, we zullen niets meer horen of zien van de Britse bokskoning totdat hij met Dillian Whyte in de ring heeft gestaan. Op 23 april verdedigd Fury zijn WBC-titel tegen zijn rivaal. Fury die normaliter graag de publiciteit zoekt zal stil blijven.

Badr Hari

,,Ik sta op het punt om met totale black-out te gaan tot na het gevecht 23 april 2022. Er kunnen update-video's zijn, maar die zijn niet van mij. God zegene je", zegt Fury.

De beslissing van Fury is overigens niet vreemd, ook kickbokslegende Badr Hari besloot tot een dergelijke stap. Dit leidde tot geruchten die niet aar bleken te zijn (lees hier meer).

Nadat Fury zijn rivaal Whyte heeft verslagen zal hij zich concentreren op de winnaar van de Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk rematch die ook in April plaats zal vinden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws