Zal Badr Hari dan toch nog terugkeren naar het kickboksen? Nieuws
Nieuws

Zal Badr Hari dan toch nog terugkeren naar het kickboksen?

Zal Badr Hari dan toch nog terugkeren naar het kickboksen?

Badr Hari heeft aangekondigd dat hij stopt met kickboksen, maar er zijn geruchten dat hij zou kunnen terugkeren naar de sport. Zeker nu hij in zijn oude sportschool is gezien. Of zal hij zich concentreren op zijn Punch sportscholen.

Het kwam als een schok toen Badr Hari aankondigde wellicht te stoppen met kickboksen. De legende verloor van Alistair Overeem, die later werd gesnapt op een verboden stof na het afstaan van een urine monster na de wedstrijd. Echter is er een B-staal getest waar nog steeds geen uitslag over is. Derhalve menen fans dat als Overeem inderdaad wat gebruikt zou hebben, Badr zwaar in het nadeel was in de wedstrijd.

"Zolang er geen uitkomst is van het B-staal is er geen bewijs dat Overeem iets gebruikt heeft, speculeren is dan ook niet raadzaam", aldus een bron. Deze zegt ook dat als er wel opzet was Badr wellicht een te overhaaste beslissing heeft genomen om te stoppen. En een terugkeer veel zou betekenen.

Badr Hari moet niet stoppen met kickboksen

"Als Badr Hari terugkeert, zou dat een enorme opsteker zijn voor de kickbokssport. Hij heeft een enorme fanbase 'Badr Army' die aan zijn zijde staat. Hij zou een grote impact hebben op de sport en de media-aandacht die de sport krijgt."

En juist die fans zouden wel eens een grote invloed kunnen hebben op de kickbokslegende. Deze zien hun idool graag terug, ook is de algemene mening dat Badr nog lang niet uitgevochten is. Het is nog onduidelijk of Badr zal terugkeren naar de sport. Als dat gebeurt, zou het een enorme boost zijn en ook veel meer nieuwe mensen aanspreken die interesse hebben in de sport.

22 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws