Badr Hari lanceert unieke supplement producten! 'Bereik je doelen' Nieuws
Nieuws

Badr Hari lanceert unieke supplement producten! 'Bereik je doelen'

Badr Hari lanceert unieke supplement producten! 'Bereik je doelen'

Badr Hari breidt zijn imperium uit met een supplementen lijn die unieke producen bevat. Zo zijn deze volledig halal en gemaakt om gezondheid en fitnessdoelen te behalen.

Als topkickbokser heeft Badr Hari grote hoogten bereikt, hoewel hij vorig jaar aankondigde te overdenken om te stoppen wordt verwacht dat hij een terugkeer maakt naar de sport. In de tussentijd lanceerde de vechter zijn Punch sportschool keten, nu gevolgd door een eigen supplementen lijn 'Punch Nutrition'.

Badr Hari's unieke halal supplementen 

"Voed je lichaam met de voedingsstoffen die het nodig heeft om optimaal te presteren! Onze nieuwe en unieke halal supplementen zijn er om u te helpen uw gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken", luidt de boodschap op social media.

Badr is niet de eerste vechtsport atleet die een supplementen lijn introduceert, zo ging Glory kampioen en oud-rivaal Rico Verhoeven hem voor met zijn eigen lijn van producten.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws