Kickbokslegende Badr Hari opent tweede sportschool op verrassende locatie Nieuws
Nieuws

Kickbokslegende Badr Hari opent tweede sportschool op verrassende locatie

Kickbokslegende Badr Hari opent tweede sportschool op verrassende locatie

Badr Hari kondigt aan dat hij zijn tweede sportschool "PUNCH" zal openen in Dar Bouazza, Groot Casablanca, Marokko), na eerst ook al in Tachfine open gegaan te zijn.

De Marokkaans-Nederlandse kickbokser Badr Hari heeft plannen onthuld om een tweede PUNCH sportschool te openen in Dar Bouazza, een stad in de regio Groot Casablanca, Marokko. Na het succes van zijn eerste sportschool ook in Casablanca, breidt Hari nu zijn onderneming uit naar deze verrassende locatie om meer mensen de mogelijkheid te bieden om te trainen en te profiteren van zijn expertise. Eerder werd verwacht dat Hari naar een andere stad zou uitbreiden.

Met zijn kenmerkende stijl en indrukwekkende carrière in de vechtsport, heeft Hari een enorme schare fans en volgers vergaard. Hij staat bekend om zijn krachtige stoten en spectaculaire knock-outs. Met de opening van zijn tweede sportschool in Dar Bouazza wil hij niet alleen de sportbeoefenaars in de regio dienen, maar ook een positieve bijdrage leveren aan de gemeenschap door middel van sport.

Groot Casablanca verwelkomt Badr Hari's tweede sportschool "PUNCH"

De sportschool "PUNCH" zal de dezelfde state-of-the-art trainingsfaciliteiten bieden, als de eerder geopende locatie met ervaren trainers en een breed scala aan trainingsprogramma's voor zowel beginners als gevorderde vechtsporters. Naast kickboksen zal de sportschool ook andere disciplines aanbieden, zoals bokszaktraining, conditietraining en groepslessen.

Hari is vastbesloten om zijn passie voor vechtsport over te brengen op anderen en hen te helpen hun fysieke fitheid en zelfvertrouwen te verbeteren. Hij gelooft dat sport een krachtig middel is om mensen samen te brengen en positieve veranderingen te bewerkstelligen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws