'Bokszak op pootjes!' Badr Hari fans halen uit na kritiek op topvechter Nieuws
Nieuws

'Bokszak op pootjes!' Badr Hari fans halen uit na kritiek op topvechter

'Bokszak op pootjes!' Badr Hari fans halen uit na kritiek op topvechter

In de recentste aflevering van hun populaire podcast hebben Frank Evenblij en Erik Dijkstra, bekend als podcasters en sportcommentatoren, zich uitgesproken over de beslissing van kickbokser Badr Hari om op het laatste moment af te zeggen voor zijn Glory-wedstrijd tegen James McSweeney in Parijs. De opmerkingen van de twee presentatoren hebben echter een verdeelde reactie teweeggebracht bij fans en volgers.

Tijdens de podcast uiten Evenblij en Dijkstra hun twijfels over de ware toewijding van Badr Hari aan de sport en stelden ze de vraag of Hari nog steeds beschouwd kan worden als een grote sportman, of dat hij simpelweg bang is om opnieuw een nederlaag te moeten incasseren. De twee presentatoren waren duidelijk verontwaardigd over de manier waarop Hari zijn afzegging bekend maakte.

Badr Hari heeft het hart op de juiste plek

De reacties van fans op deze uitspraken zijn uiteenlopend. Sommigen zijn het eens met Evenblij en Dijkstra en delen hun kritiek op Badr Hari. Een fan merkte op: "Ik denk altijd als ik Frank Evenblij zie of het juist niet verstandig is om zelf wat te gaan kickboksen of iets van beweging behalve van de bank richting koelkast te lopen. Die man is een bokszak op pootjes!"

Anderen verdedigen Badr Hari en vinden dat de podcasters hun mening voor zich moeten houden. Een andere fan stelde: "Hij had ook gewoon kunnen vechten en zijn gage voor de opbouw kunnen afdragen. Dan was hij pas een baas geweest."

"Vanwege onmacht hij kan er ook niks aan doen dat er een aardbeving is geweest en dat hij verwerkingstijd nodig heeft voor zijn landgenoten die er niet meer zijn. Eens komt hij terug en sterker dan ooit en zijn kunsten vertonen en echt laten zien wat vechtsport inhoud en voor de negatievelingen onder het volk heb een beetje respect voor Hari."

"Want voor ieder die sterft hebben we allemaal een dipje waar we overheen moeten komen maar tijd heelt alle wonden dat geldt ook voor deze man." Het is duidelijk dat de opmerkingen van Frank Evenblij en Erik Dijkstra voor verdeelde meningen hebben gezorgd onder fans en volgers van de sport.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws