‘Badr Hari’s 2e Gevecht Badr tegen Wrzosek alles bepalend’ Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

‘Badr Hari’s 2e Gevecht Badr tegen Wrzosek alles bepalend’

‘Badr Hari’s 2e Gevecht Badr tegen Wrzosek alles bepalend’

Als Badr Hari weer verliest van de Pool Arkadiusz Wrzosek raakt hij zijn geloofwaardigheid kwijt. Zo zegt Kickbokslegende Remy Bonjasky vandaag in een interview.

In het interview deelt Bonjasky zijn gedachten over de herkansing van Badr tegen de Pool. ,,Tijdens de eerste wedstrijd dacht ik Badr eet hem voor het ontbijt. Maar ik denk dat niemand die laatste trap had verwacht”, zegt Bonjasky.

Wrzosek trapte met een hoge kick Badr knock-out en dit mag volgens Bonjasky de topkickbokser niet meer laten gebeuren. ,,Dit gevecht wordt groot en wil Badr wraak, als het beest in het los komt is hij spreekwoordelijk klaar om te doden.”

Twijfelen

Bonjasky is duidelijk over de reputatie van Badr. ,,Tegen Wrzosek moet hij winnen anders gaan mensen aan hem twijfelen en hij ook aan zichzelf. Badr is het grootste kickbokser ooit die op de planeet rondloopt. Maar hij komt steeds tekort. “

,,Ik sprak Badr na de wedstrijd tegen Wrzosek en vroeg hem waarom hij zo’n pech had”, aldus Bonjasky. ,,Remy, ik weet niet wat het is, ik heb gewoon ongeluk en ik weet niet waarom. “ Bonjasky stipt aan dat het nog niet over hoeft te zijn voor Badr. ,,Hij moet nu winnen en kan daarna weer pieken. “

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws