Badr Hari: ‘3e gevecht met Rico komt er zeker’ Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari: ‘3e gevecht met Rico komt er zeker’

Badr Hari: ‘3e gevecht met Rico komt er zeker’

Badr Hari was vanavond gast bij het tv programma van Humberto Tan. De topkickbokser was uitgenodigd om te praten over het GLORY 77 event van gisteravond. Waar rivaal Rico Verhoeven als winnaar uit de bus van kwam van het 4 man toernooi.

De wedstrijd tegen Hesdy Gerges en Tarik Khbabez kwam ter sprake waar Rico tegen vocht. Over Hesdy zegt Badr dat deze partij niet denderend vocht tegen Verhoeven. Op de vraag of Khbabez bij voorbaat al kansloos was tegen Verhoeven zei Badr dat dit niet het geval was.

,,Tarik was niet kansloos komt echt om te knokken. Heeft zijn lengte niet mee. Maar is een vechter die de fans waar voor hun geld geeft. Rigters wordt als het grote talent gezien, maar werd afgestraft door Tarik", aldus Badr.

Onzeker

Over zijn huidige status zegt Badr dat hij op zoek was naar zichzelf. En zich tegen Benny Adegbuyi onzeker voelde in de ring. ,,Ik moest weer op zoek naar mezelf. Ik stapte in de ring en voelde me onzeker. Ben ik nooit geweest. In de ring tegen Benny was ik onzeker", zegt Badr. Die zegt inmiddels weer te zijn waar hij was.

Badr zegt dat hij even niet zichzelf was en dat dit onder andere kwam door het feit dat hij te weinig in de ring heeft gestaan. ,,Te weinig gevechten en ik moet het weer voelen. Ik wil gewoon meer de ring in. "

Ik ben er klaar voor

De vraag kwam voorbij of Badr nog een gevecht tegen Verhoeven in het verschiet heeft. ,,Daar beslist GLORY over. Maar ik ben er klaar voor. Natuurlijk komt dit gevecht er. "

Wanneer het gevecht dan zou plaatsvinden liet Badr eerst in het midden. Toch ontlokte Tan hem dat het waarschijnlijk in of aan het einde van de zomer dit jaar zal zijn. ,,Wel als de mensen weer de stadions in mogen. Dan moet het gevecht er komen. "

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/pierre-andurand-niet-blij-met-uitslag-kickbokswedstrijd-artem-vakhitov-en-alex-pereira/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws