Badr Hari kondigt terugkeer aan? 'Kan niet stoppen met vechten' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari kondigt terugkeer aan? 'Kan niet stoppen met vechten'

Badr Hari kondigt terugkeer aan? 'Kan niet stoppen met vechten'

Badr Hari kondigde vorig jaar aan te overdenken om te stoppen met vechten. Gisteren lijkt hij een statement te maken door te zeggen niet te kunnen stoppen.

In een video op het Punch by Badr Hari instagram account werd een veelzeggende video gepost waar de kickbokslegende in het Marokkaans spreekt. "Deze sport is de liefde van mijn leven na Allah en mijn kinderen", zegt Badr.

Stopt Badr Hari dan toch niet met vechten?

"Er id geen terugkomen, snap je wat ik bedoel. En ik weet niet wat het is. Het leven gaf mij geen andere keuzes. Ik heb geen skills om een constructie werker of elektricien te worden. Ik kan niet anders. Ik kan alleen vechten", aldus Badr.

Badr vervolgde; "Hoe kan ik, hoe kan ik stoppen? Er zijn haters, maar ook mensen die van je houden. Maar de mensen die van je houden zijn er meer dan die je haten. Je kan de haters niet laten winnen van de mensen die van je houden. En deze mensen zijn mijn motivatie. Net als mijn ouders, mijn land en koning, moge Allah hen de victorie brengen. Ik weet niet hoe ik het moet schrijven."

Of deze video betekent dat Badr toch niet stop zet de fans aan het denken die dan ook massaal reageerden op de post om steun te betuigen aan hun idool.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws