Gevecht Badr Hari vs James McSweeney op Glory Collision 6? 'Stay Tuned' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Gevecht Badr Hari vs James McSweeney op Glory Collision 6? 'Stay Tuned'

Gevecht Badr Hari vs James McSweeney op Glory Collision 6? 'Stay Tuned'

Kickboksfans houden hun adem in na een mysterieuze hint op Instagram van Scott Rudmann, mede-oprichter van Glory Kickboxing. De hint suggereert dat er mogelijk opwindend nieuws op komst is met betrekking tot een gevecht tussen Badr Hari en James McSweeney.

De geruchtenmolen draait op volle toeren nadat een oplettende fan Scott Rudmann vroeg of de eerder afgelaste wedstrijd tussen Badr Hari en James McSweeney zou worden toegevoegd aan het Glory Collision 6-evenement van 4 november. Rudmann antwoordde met slechts twee veelbetekenende woorden: "stay tuned" (blijf op de hoogte).

Gevecht Badr Hari vs James McSweeney op Glory Collision 6? 'Stay Tuned'

Deze cryptische reactie van Rudmann heeft de speculaties over het gevecht tussen Badr Hari en James McSweeney in volle gang gezet. De afgelasting kwam doordat Badr Hari last minute het gevecht afzegde wegens de aardbeving in Marokko. Badr ontving hiervoor veel begrip en beloofde snel terug te keren.

Vechten Badr Hari en James McSweeney op Glory Collision 6?

Zowel Badr als McSweeney hebben zich voorbereidt op een gevecht, een tussenpauze betekent dat zij hun trainingskamp verder kunnen zetten. Als het gevecht tussen Badr en McSweeney wordt toegevoegd aan Collision 6, dan wordt dit een van de meest historische van de afgelopen tijd. Op het event staan al een aantal topgevechten gepland.

Het eerder geplande gevecht tussen Badr en McSweeney was een eliminatie voor de zwaargewicht Grand Prix, waar eind dit jaar de finale van plaatsvindt. Een winst van Badr of McSweeney zou daar een plek moeten verzekeren.

Zo zal Rico Verhoeven samen met Tariq Osaro de ring in gaan om te beslissen wie zich de onbetwiste kampioen zwaargewicht mag noemen. Hoewel er op dit moment nog geen officiële aankondiging is gedaan, kunnen we alleen maar hopen dat Glory snel met meer details komt over wat er achter de coulissen gaande is. Voor nu zullen fans inderdaad "stay tuned" moeten blijven om te zien of Badr Hari tegen James McSweeney werkelijkheid wordt op Glory Collision 6.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws