Badr Hari en Rico Verhoeven te zien in House of Glory vanaf deze datum! 'eerder dan verwacht' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari en Rico Verhoeven te zien in House of Glory vanaf deze datum! 'eerder dan verwacht'

Badr Hari en Rico Verhoeven te zien in House of Glory vanaf deze datum! 'eerder dan verwacht'

House of Glory, een reality-tv-serie die wordt uitgezonden op Videoland, zal vanaf 26 augustus deze zomer te zien zijn, eerder dan verwacht.

De serie volgt de twee beste kickboksers ter wereld, Badr Hari en Rico Verhoeven, terwijl ze elk een team van amateurs trainen voor een groot kickbokstoernooi. De serie belooft een unieke mix te zijn van vechtsport, drama en humor, en geeft kijkers een exclusief inkijkje in de wereld van het kickboksen. House of Glory wordt verwacht in september uitgezonden te worden en er wordt gehoopt op een groot succes.

Het is een absolute must-see voor fans van kickboksen, reality-tv en sport. Hoewel er nog enige geheimzinnigheid heerst rondom House of Glory, zijn de namen van de vechters die deelnemen volgens bronnen bekend, maar worden ze angstvallig bewaard in de kluis van de organisatie, wat de spanning rondom de serie alleen maar verhoogt.

House of Glory 2023

De serie wordt gepresenteerd door Badr Hari en Rico Verhoeven, twee iconen in de kickbokswereld. House of Glory volgt de twee vechters terwijl ze elk een team van amateurs trainen voor een groot kickbokstoernooi. In de videoland serie staat er niet alleen een prestigieuze titelriem op het spel, maar ook een felbegeerd contract bij Glory Kickboxing.

House of Glory belooft een boeiende mix te zijn van vechtsport, drama en humor, wat zorgt voor een unieke kijkervaring. De serie wordt uitgezonden vanaf 26 augustus 2023 en zal beschikbaar zijn om te streamen op Videoland. Hier zijn enkele belangrijke details die je moet weten over House of Glory

Wanneer Start House of Glory 26 augustus 2023
Wie is House of Glory coach team 1 Rico Verhoeven
Wie House of Glory coach team 2 Badr Hari
Wie zijn de deelnemers Amateur kickboksers (A-klasse)
Wat is er te winnen? Titel riem en Glory Kickboxing contract
Waar is House of Glory te zien? Videoland
Badr Hari en Rico Verhoeven te zien in House of Glory vanaf deze datum! 'eerder dan verwacht'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws