Nieuws over Badr Hari veroorzaakt wereldwijd flinke commotie Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Nieuws over Badr Hari veroorzaakt wereldwijd flinke commotie

Nieuws over Badr Hari veroorzaakt wereldwijd flinke commotie

Badr Hari Keert 9 september terug naar de Glory Kickboksring zo werd gisteren aangekondigd. Het nieuws omtrent de kickbokslegende veroorzaakt flink wat commotie en niet alleen in ons land.

De terugkeer van Badr Hari naar de ring heeft veel aandacht en opwinding gegenereerd vanwege zijn status als een van de meest succesvolle en controversiële vechters in het kickboksen. Niet alleen de Nederlandse fans zijn enthousiast ook wereldwijd komt het nieuws als een verrassing.

Vorig jaar kondigde Badr aan zijn pensioen te overwegen, dit kwam als een grote schok voor zijn schare fans. Echter kunnen deze na gisteren opgelucht ademhalen want de Marokkaanse topvechter gaat het gevecht aan in de Grand Prix tegen James McSweeney in Parijs, Frankrijk.

Badr Hari wereldnieuws met aankondiging terugkeer

Het zal hoogstwaarschijnlijk de laatste keer zijn dat Badr de ring betreedt in toernooivorm. Op zijn Instagram schrijft hij in een post: "Nog een laatste keer". Niet alleen de fans in ons land en de pers zijn positief over de terugkeer van Badr.

Ook de internationale pers kopt met het nieuws over de terugkeer. Wat aangeeft welke status de kickbokslegende heeft die al jaren meedraait aan de top. Als Badr er in slaagt McSweeney te verslaan zal er toch nog een gevecht volgen in december waar de finale van de Grand Prix wordt uitgevochten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws