🎥 Kickbokslegende Badr Hari laat zijn sterke kant zien! 'Kinderspel' Nieuws
Nieuws

🎥 Kickbokslegende Badr Hari laat zijn sterke kant zien! 'Kinderspel'

🎥 Kickbokslegende Badr Hari laat zijn sterke kant zien! 'Kinderspel'

Badr Hari is een echte kickbokslegende maar blijkt buiten de ring ook een stevige krachtpatser te zijn, de Marokkaanse topvechter draait zijn hand er niet voor om even 250 kilo van de grond te tillen.

Dat Badr Hari zijn mannetje staat in de kickboksring is bekend, maar dat de topkickbokser ook handig is met de gewichten weet niet elke fan. Daar komt nu verandering in als we Badr zien bij Mike's Gym en in een deadlift even 250 kilo van de grond tilt. Het is geen geheim dat bij kickboksers en boksers de meeste kracht vanuit de benen komt.

Badr Hari doet meer dan kickboksen

Bokslegende Mike Tyson is daar een voorbeeld van die het gewichtheffen gebruikte om zijn benen te sterken. Badr is even op rust maar toonde wel interesse in deelname aan de Glory zwaargewicht Grand Prix waar in de oude K-1 stijl in toernooi vorm getraind wordt.

En daar is Badr thuis die in het verleden in Japan tijdens de K-1 zegevierde. De video brengt in ieder geval de fans in extase die Badr dan ook graag weer terug willen zien in de ring.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws