Rico in Glory Grand Prix toernooi en wat zijn de kansen dat Badr Hari toch nog vecht? Nieuws
Nieuws

Rico in Glory Grand Prix toernooi en wat zijn de kansen dat Badr Hari toch nog vecht?

Rico in Glory Grand Prix toernooi en wat zijn de kansen dat Badr Hari toch nog vecht?

Rico Verhoeven moet meedoen aan het Glory Grand Prix toernooi en wat zijn de kansen dat Badr Hari daar nog een plek in krijgt? Deze vraag speelt veel kickboksfans door het hoofd na afgelopen zaterdag.

Afgelopen zaterdag zou Badr Hari vechten tegen James McSweeney voor een plek in de Glory zwaargewicht Grand Prix het toernooi waar zwaargewichten aan het einde van het jaar zullen strijden om de GP titel en 500.000 dollar. Echter zegde Badr last minute af vanwege de situatie in Marokko welke getroffen werd door een aardbeving, en de kickbokslegende niet wilde vechten voor entertainment terwijl zijn landgenoten zochten naar overlevenden.

Dit zette de discussie tevens op scherp hoe het verloop van den Grand Prix zal verlopen nu Badr en McSweeney wegens deze omstandigheden geen plek hebben verworven. Remy Bonjasky een van de grote legendes van weleer zou Rico Verhoeven graag in de Grand Prix zien. Tijdens een uitzending op zijn eigen Warrior Code YouTube kanaal zegt hij: "Wellicht komt er toch nog een konijn uit de hoge hoed".

Zal Badr Hari toch nog vechten dit jaar?

Welke plannen Glory nu heeft met het toernooi is niet bekend, maar een grote naam als Badr zou veel publiek trekken, dat bleek afgelopen weekend in Parijs. Andere opties om de Grand prix te vullen zijn onder andere Jamal Ben Saddik. Deze zit in het staartje van zijn doping schorsing en lijkt klaar om ook mee te doen, oordelend na updates op zijn eigen social media waar de vechter er scherp uit ziet,

Of Badr nog zal instappen blijft de vraag, zal dit afhangen van de situatie in Marokko? Ook zal ook deelname van Rico Verhoeven aan een eindejaars GP toernooi afhangen hoe deze uit zijn wedstrijd komt met Tariq Osaro. Wat cruciaal is om enekel weken later weer de ring in te stappen. Zal het Glory Collision toernooi van 4 november alsnog een Badr vs McSweeney gevecht tegemoet kunnen zien? Voorlopig blijven dit nog vragen maar hopen de fans op goed nieuws.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws