Rico Verhoeven niet erg enthousiast over 3e gevecht met Badr Hari Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico Verhoeven niet erg enthousiast over 3e gevecht met Badr Hari

Rico Verhoeven niet erg enthousiast over 3e gevecht met Badr Hari

Rico Verhoeven is niet meteen enthousiast over nog een gevecht met Badr Hari. Gisteravond werd duidelijk dat Badr dit jaar nog een derde gevecht zou willen tegen de koning van het kickboksen, Verhoeven.

Tijdens het programma van Humberto Tan gisteravond liet Badr duidelijk blijken een 3e gevecht tegen Rico Verhoeven niet uit te sluiten. Tan die aangaf dat Verhoeven wel eens zou kunnen meekijken. Gaf aan dat hij Verhoeven een berichtje zou sturen om commentaar.

Echter kwam dit niet voor het einde van de uitzending. Maar reageerde de GLORY Kampioen vanmorgen in een radio interview met radio538 (KLIK HIER OM TE BEKIJKEN). Op de vraag of Verhoeven het gevecht ook zou willen kwam er niet direct een harde ja.

,,Er zijn meer uitdagers inmiddels dan Badr. Dus keuze zat. Ik ben altijd klaar om te vechten. Maar als GLORY het wil zal ik er staan", zegt een gematigd enthousiaste Verhoeven.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/badr-hari-3e-gevecht-met-rico-komt-er-zeker/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws