Badr Hari is nog steeds de gevaarlijkste kickbokser ter wereld Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari is nog steeds de gevaarlijkste kickbokser ter wereld

Badr Hari is nog steeds de gevaarlijkste kickbokser ter wereld

Badr Hari is zonder twijfel de gevaarlijkste kickbokser ter wereld. De Marokkaanse-Nederlandse vechter is een legende in de scene en wordt door velen gezien als de meest complete vechter ooit.

Op zeer jonge leeftijd begon Badr met kickboksen. In 2007 won hij het K1 World Grand Prix toernooi door Yusuke Fujimoto te verslaan in Honolulu Hawaii. Wat hem direct op de kaart zette als een van de beste kickboksers in de wereld. Sindsdien heeft hij andere titels gewonnen en heeft hij verschillende records verbeterd.

Badr Hari is levensgevaarlijk

Het belangrijkste kenmerk dat Badr zo gevaarlijk maakt, is zijn combinatie van sterkte en techniek. Hij beschikt over uitstekende vaardigheden voor stand-up striking (voornamelijk low kicks). Waarbij elke beweging correct uitgevoerd wordt om maximale schade te veroorzaken aan zijn tegenstander. Wat hem tot één van 's werelds meest onvoorspelbare vecht atleten maakt.

Hoewel Badr momenteel met voorlopig pensioen blijven er miljoen mensen fan van hem en volgen ze elke stap die hij maakt via social media platforms zoals Instagram en Twitter. Dit ondanks zijn verliesreeks bij Glory Kickboxing.

Maar laten wij niet vergeten dat van de 125 kickbokswedstrijden die Badr vocht hij er 106 won. Dus ongeacht welke mening je hebt over Badr persoonlijk, er is absoluut geen twijfel over hoeveel talent en er nog steeds in hem schuilt!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws