Badr Hari zoekt personeel voor zijn Punch sportscholen! 'Wie wil?' Nieuws
Nieuws

Badr Hari zoekt personeel voor zijn Punch sportscholen! 'Wie wil?'

Badr Hari zoekt personeel voor zijn Punch sportscholen! 'Wie wil?'

Badr Hari, de kickbokslegende zoekt personeel voor zijn Punch Morocco sportschoolketen in Marokko. Deze nieuwe faciliteit biedt klanten de mogelijkheid om te trainen met professionele coaches.

Via Instagram doet Punch Morocco de oproep voor personeel. Binnen afzienbare tijd regende het reacties van geïnteresseerden die een baantje bij een van de beste kickboksers ter wereld wel zien zitten. Badr heeft het initiatief in het leven geroepen zodat iedereen aan sport kan doen.

Veel animo

De eerste locatie van vele die zullen volgen is Casablanca. Punch Morocco wordt in het geboorteland van Badr met veel enthousiasme ontvangen en kan rekenen op veel steun. Badr zelf kondigde vorig jaar aan te overwegen om te stoppen met kickboksen. Iets wat de fans liever niet zien.

Deze zouden graag hun idool weer snel in actie zien komen bij Glory Kickboxing. Of en wanneer dit zal zijn is niet bekend. Vooralsnog heeft Badr zijn handen vol aan het straten van de Punch Morocco filialen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws