Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven' (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven' (video)

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven' (video)

Badr Hari zal op 8 oktober het beste van zichzelf geven in zijn gevecht tegen Alistair Overeem op Glory collision 4. Tijdens de persconferentie vandaag belooft Badr een hels gevecht en zegt desnoods te sterven in de ring.

Het zat Badr Hari niet mee sinds hij zijn kickboks carierre voortzette bij Glory, de topvechter kreeg het ene na het andere verlies voor zijn kiezen. Zijn laatste wedstrijd werd bruut verstoort door rellende hooligans. ,,Dat was slecht voor het kickboksen, ik heb zoiets nog nooit gezien", zegt Badr die het er mee eens is dat de wedstrijd werd stilgelegd (kijk onderstaand de persconferentie terug).

Over zijn komende gevecht met Overeem een derde ontmoeting tussen de twee zegt Badr; ,,Ik kom echt om te slopen, ik ga hem de hel brengen en ben bereidt te sterven in die ring. Mij laatste gevechten waren pech of we hebben ongeluk gehad. Maar deze keer niet. "

Het wordt slopen

,,Mijn laatste gevecht met Alistair was legendarisch. Leeftijd speelt een rol hij is ouder. En het is geen grondgevecht ik ga hem de hel brengen. In mijn eerdere gevechten was ik te te defensief ga harder het gevecht in."

De Nederlandse fans zullen zeker mee kunnen genieten van het gevecht en het gehele evenement. Glory kondigde aan voortaan via Videoland in Nederland te zien te zijn. Dit maakt een einde aan de Pay Per view constructie waar separaat per event betaald moest worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws