Badr Hari: 'Op naar de volgende wedstrijd' (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari: 'Op naar de volgende wedstrijd' (video)

Badr Hari: 'Op naar de volgende wedstrijd' (video)

Badr Hari lijkt zich te gaan voorbereiden op zijn volgende wedstrijd. In een video die de kickbokslegende vandaag op Instagram plaatste zegt hij op naar de winst te gaan.

Sinds kort is Badr het gezicht en ambassadeur van MB Nutrition voedingssupplementen. Op Instagram zegt de topkickbokser dat goede voeding, supplementen en eiwitten bij de voorbereiding horen.

Op naar de volgende overwinning

,,Bij de voorbereiding op een gevecht staat training maar ook voeding centraal. Supplementen en eiwitten zijn essentieel om de juiste trainingsresultaten te behalen. Daarom kies ik voor MB Nutrition. Alleen het beste voor de beste. Op naar de volgende overwinning", aldus het bijschrift bij de post van Badr.

Badr stond afgelopen december voor het laatst in de ring tegen de Roemeen Benjamin Adegbuyi. Daar liep Badr tegen een verlies aan. Echter lijkt hij vastbesloten de volgende keer voor de winst te gaan.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/noodkreet-glory-kampioen-meksen-we-staan-al-6-maanden-klaar/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws