Badr Hari: 'Wollah, je bent een winnaar of je bent het niet' Nieuws
Nieuws

Badr Hari: 'Wollah, je bent een winnaar of je bent het niet'

Badr Hari: 'Wollah, je bent een winnaar of je bent het niet'

Badr Hari motiveert House of Glory teamlid met krachtige woorden in het programma waar een titelgevecht en een contract te verdienen valt.

In een opmerkelijk moment binnen de 'House of Glory'-competitie heeft kickbokslegende Badr Hari inspirerende woorden gedeeld met een deelnemer uit zijn eigen team. Tijdens de spannende confrontatie tussen Team Rico en Team Badr, die vanaf zaterdag 26 augustus gestreamd wordt op Videoland en gepresenteerd wordt door Mark Schaaf, liet Badr Hari een blijvende indruk achter met zijn motivatie.

De inzet is hoog bij House of Glory

Het nieuwe programma biedt een platform voor opkomende kickbokstalenten om zich te bewijzen in Team Rico vs. Team Badr. De inzet is hoog: een kans om te vechten tegen de huidige wereldkampioen in het weltergewicht en een felbegeerd vechtcontract bij de grootste kickboksorganisatie ter wereld.

Tijdens een intensieve trainingssessie binnen Team Badr raakte Hari gemotiveerd door de vastberadenheid van zijn teamlid en deelde hij krachtige woorden: "Wollah, Je bent een winnaar of je bent het niet. Het draait allemaal om vastberadenheid, toewijding en geloven in jezelf."

Deze bemoedigende uitspraak weerspiegelt Hari's eigen toewijding aan de sport en zijn vastberadenheid om het beste uit zijn team te halen. De 'House of Glory'-competitie belooft niet alleen spectaculaire gevechten, maar ook waardevolle lessen en momenten van inspiratie die de opkomende talenten zullen koesteren op hun weg naar succes.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws