Badr Hari trekt zich op het laatste moment terug uit gevecht tegen James McSweeney Nieuws
Nieuws

Badr Hari trekt zich op het laatste moment terug uit gevecht tegen James McSweeney

Badr Hari trekt zich op het laatste moment terug uit gevecht tegen James McSweeney

Badr Hari trekt zich op het laatste moment terug uit Glory 88-gevecht tegen James McSweeney in Parijs. Dit naar aanleiding van de situatie in Marokko na de aardbeving in Marokko.

PARIJS - Vanavond bracht de wereld van het kickboksen en Glory 88 in Parijs een onverwachte wending toen de legendarische vechter Badr Hari zich op het laatste moment terugtrok uit zijn geplande gevecht tegen James McSweeney. Dit onverwachte nieuws liet fans teleurgesteld en verbaasd achter, vooral omdat velen speciaal voor Hari's terugkeer naar Parijs waren gekomen.

Begrip onder de Marokkaanse fans voor beslissing Badr Hari niet te vechten

Het Glory 88-evenement in Parijs werd al maandenlang met veel anticipatie verwacht, vooral vanwege de aangekondigde terugkeer van de legendarische Badr Hari. Zijn status als een van de meest gerespecteerde en gevreesde vechters in de wereld van het kickboksen had de verwachtingen op een hoogtepunt gebracht.

Het gevecht tussen Badr Hari en James McSweeney was gepland als een van de hoogtepunten van de avond, en fans waren klaar voor een spektakel. Echter, slechts enkele ogenblikken voor de verwachte start van het gevecht, maakte Hari en zijn team staande i de Glory ring bekend dat hij zich uit de wedstrijd had teruggetrokken.

De schokgolf die door de arena ging en de reactie van het publiek waren onmiskenbaar. Fans die speciaal voor Hari's terugkeer naar Parijs waren gekomen, waren verbijsterd en teleurgesteld door het nieuws. Echter is er ook veel steun voor Badr's beslissing om niet te vechten door de situatie in Marokko waar veel slachtoffers vielen door de aardbeving.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws