Badr Hari Interview: 'Nog lang niet afgeschreven' (video) Nieuws
Nieuws

Badr Hari Interview: 'Nog lang niet afgeschreven' (video)

Badr Hari Interview: 'Nog lang niet afgeschreven' (video)

Een interview met Badr Hari is zeer zeldzaam, de topvechter staat niet vaak de pers te woord. Vrijdag 18 maart praat de topvechter openhartig met interviewer Mark schaaf over zijn wraakwedstrijd met Arek Wrzosek deze zaterdag, en meer.

Wie Badr voor de microfoon wil krijgen maakt haast geen kans. Echter is vrijdag de vechter te zien in een exclusief interview. De mystiek rondom Badr trekt veel fans aan, die zeker met spanning uit zullen zien naar wat hun idool te zeggen heeft.

Voor mijn kinderen

Vechtsport info mag een exclusief inkijkje geven over wat Badr te melden heeft. Zo zegt hij nog lang niet afgeschreven te zijn. Ook vindt hij het jammer dat zijn kinderen hem nooit hebben zien winnen in de kickboksring. Het beloofd een onthullend gesprek te worden (gaat verder onder video).

Het interview met de atleet genaamd Badr Hari is vrijdag 18 maart om 21.30 uur bij Veronica te zien op TV, en na uitzending terug te zien op KIJK.nl.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws