Rico Verhoeven en Badr Hari dit jaar weer tegenover elkaar: 'Nieuw hoofdstuk' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico Verhoeven en Badr Hari dit jaar weer tegenover elkaar: 'Nieuw hoofdstuk'

Rico Verhoeven en Badr Hari dit jaar weer tegenover elkaar: 'Nieuw hoofdstuk'

Rico Verhoeven en Badr Hari zouden dit jaar weer tegenover elkaar kunnen komen te staan, niet in een gevecht maar als coaches van twee teams kickbokstalenten bij Glory.

Het zoemt al een tijdje rond dat Glory kampioen Rico Verhoeven en legende Badr Hari ieder een team van kickbokstalenten zouden gaan coachen. In een format wat zou lijken op UFC's DWCS. Een dergelijk format zal voor Glory en beide topatleten een uniek nieuw hoofdstuk inluidden.

DWCS oftewel Dana White Contender Series, vernoemd naar de vechtbaas van de UFC kent een dergelijk format al jaren, inzet een UFC contract. Bij Glory zou de winnaar ook een Glory contract verdienen.

Rico Verhoeven en Badr Hari als coaches nieuw Glory format kickbokstalenten

Verschillende welingelichte bronnen vertellen de redactie van Vechtsport Info dat het programma al snel van start zal gaan. De kickboksers die meedingen naar een Glory contract zullen samen in een huis doorbrengen, wat vast interessante beelden zal opleveren. Echter is er nog niets officieels door Glory zelf naar buiten gebracht.

Momenteel bevindt zich het nieuwe Glory concept nog in de geruchten fase maar met diverse bronnen die het bevestigen lijkt het snel werkelijkheid te worden. Glory die met haar deal met Videoland veel events brengt is de afgelopen tijd flink aan de weg aan het timmeren. De kans is groot dat Videoland het programma zal uitzenden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws