Badr Hari bewijst nog steeds de grootste naam in kickboksen te zijn Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari bewijst nog steeds de grootste naam in kickboksen te zijn

Badr Hari bewijst nog steeds de grootste naam in kickboksen te zijn

Badr Hari is nog steeds een grote publiekstrekker en lukt het nog steeds om grote events uit te verkopen waar hij vecht, zo ook voor Glory 88 die op de rol staat.

Vandaag werd duidelijk dat de kaartverkoop voor Glory 88 in Parijs storm lijkt te gaan lopen. Ook als staat er nog maar één gevecht op het programma, die tussen Badr Hari en James McSweeney, lijkt het event razendsnel te zullen worden uitverkocht.

Badr Hari bewijst nog steeds de grootste naam in kickboksen te zijn

Dit komt door Badr Hari die hiermee bewijst razend populair te zijn. "Vanwege de grote vraag naar Glory 88 tickets (zaterdag 9 september) zal er slechts een bepaald aantal tickets beschikbaar zijn tijdens de pre-sale", zegt Glory. "We verkopen nog steeds events uit", schrijft Badr zelf ook op Insta.

Badr Hari verkoopt nog steeds goed

Voor Badr Hari zal zijn gevecht tegen James McSweeney wellicht een beslissende zijn, vorig jaar kondigde de Marokkaanse topvechter aan te overwegen met pensioen te gaan. Echter kruipt het bloed waar het niet gaan kan en keert hij terug voor de zwaargewicht Grand Prix, waarvan de finale in december plaats zal vinden.

De overige kaarten zijn te koop tijdens de start van de kaartverkoop pre-sale op woensdag 7 juni, 10:00 uur. Start reguliere verkoop is op donderdag 8 juni, 10:00 uur. Snelheid geboden dus voor de fans die er bij willen zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws