Badr Hari rivaal Arek Wrzosek gaat MMA-vechten: Tekent bij KSW MMA Nieuws
MMA Nieuws

Badr Hari rivaal Arek Wrzosek gaat MMA-vechten: Tekent bij KSW

Badr Hari rivaal Arek Wrzosek gaat MMA-vechten: Tekent bij KSW

Er is een einde gekomen speculaties over de toekomst van Arkadiusz Wrzosek. De Pool die Badr Hari knock-out trapte wisselt zijn bokshandschoenen in en voegt zich bij de grootste Europese MMA-organisatie het Poolse KSW.

Het Poolse KSW maakt vandaag bekend dat Arek Wrzosek getekend heeft bij de organisatie. De Pool werd genadeloos aan de kant gezet door Glory Kickboxing na de rellen op Glory 80 in Hasselt. Hooligans voorkwamen dat de rematch die Wrzosek met legende Badr Hari uitgevochten kon worden.

Debuut

Glory wees met de vinger naar de Pool en zijn contract werd ontbonden. Nu stapt de man die Badr Hari knock-out trapte tijdens hun eerste ontmoeting, over naar Mixed Martial Arts. In de video die online geplaatst werd is te zien dat Wrzosek zijn Glory handschoenen neergooit.

Vervolgens is hij te zien met KSW MMA-handschoenen aan. Wanneer Wrzosek zijn MMA-debuut zal maken is niet bekend. KSW events zijn voor de Nederlandse vechtfans te zien op Viaplay,

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws