Badr Hari doorbreekt stilte! Reageert op gevecht met Alistair Overeem Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari doorbreekt stilte! Reageert op gevecht met Alistair Overeem

Badr Hari doorbreekt stilte! Reageert op gevecht met Alistair Overeem

Badr Hari heeft een lange stilte op social media doorbroken. Gisteren reageerde de kickbokslegende op de aankondiging van de datum en locatie van het derde gevecht met Overeem tijdens Collision 4.

De laatste post van Badr Hari dateert van 20 maart dit jaar. Daar reageerde de kickbokser op zijn onderbroken rematch wedstrijd met Arek Wrzosek. ,,Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt en daar moeten we tegen opboksen. Ik betreur het dat mijn tegenstander niet besefte hoe gevaarlijk de houding van zijn fans was", schreef Badr destijds.

Ook sprak de Marokkaans-Nederlandse topvechter uit te geloven in zijn werkgever; ,,Ik heb alle vertrouwen in GLORY de kickboksfans wereldwijd de grootste evenementen in de vechtsport zullen blijven bieden. Het werk gaat door… we komen snel terug. Aan mijn Badr-leger, ik hou van jullie."

13 jaar

Dat terugkomen gaat dus gebeuren tegen Overeem waar de stand nu 1-1 mee is op 8 oktober in het Gelredome. Als reactie zegt Badr over de wedstrijd kort maar krachtig; ,,Dertien jaar in de maak…" Oktober lijkt nog ver weg maar Glory kondigde aan in de zomer ook met een evenement te komen.

De locatie van Glory 81 is nog niet bekend, wel dat Jamal Ben Saddik daar Benjamin Adegbuyi zal treffen. Ook dit zal een rematch zijn van hun eerste treffen tijdens Glory 62 Rotterdam in 2018. Daar won de Belgische-Marokkaan van Adegbuyi.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws