Als Badr Hari vs McSweeney is op event waar Rico Verhoeven vecht wordt dit het grootste ooit Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Als Badr Hari vs McSweeney is op event waar Rico Verhoeven vecht wordt dit het grootste ooit

Als Badr Hari vs McSweeney is op event waar Rico Verhoeven vecht wordt dit het grootste ooit

De fans wachten in spanning af of Badr Hari tegen James McSweeney wordt aangekondigd voor Glory Collision 6 op 4 november in het GelreDome. Het gevecht werd vorige week afgelast in Parijs toen Badr afzegde vanwege de zware aardbeving in Marokko.

De spanning stijgt terwijl fans over de hele wereld in afwachting zijn of er een officiële aankondiging komt van het gevecht tussen Badr Hari en James McSweeney op Glory Collision 6, dat plaatsvindt op 4 november in het GelreDome. Dit gevecht werd eerder afgelast in Parijs nadat Badr Hari moest afzeggen vanwege de verwoestende aardbeving in Marokko.

Epische confrontatie Badr Hari vs James McSweeney

Terwijl de wereld reikhalzend uitkijkt naar deze epische confrontatie, belooft Glory Collision 6 nog veel meer opwinding. Het titelgevecht tussen Donovan Wisse en Michael Boapeah staat op het programma zo werd vandaag aangekondigd, maar dat is nog niet alles wat Glory in petto heeft.

Glory maakte officieel het gevecht aankondigen tussen lichtzwaargewichten Ibrahim el Bouni en Stefan Latescu ook bekend vandaag. Deze avond zal ook schitteren met de verdediging van de titels door niemand minder dan Rico Verhoeven tegen Tariq Osaro en Donegi Abena tegen Tarik Khbabez.

Maar dat is nog niet alles. Ook weltergewicht Hamicha en middengewicht Serkan Ozcaglayan zullen hun vaardigheden tonen op Collision 6. Deze avond belooft een waar spektakel te worden.

Het GelreDome zal op 4 november het epicentrum zijn van ongekende actie, drama en adrenaline. De vraag is niet óf dit het grootste Glory Collision event ooit wordt, maar hoe groot het zal zijn. Onderstaand de vechtkaar tot nu toe.

Wie vechten er op Glory Collision 6 4 november 2023?

Vechter Vechter
Rico Verhoeven Tariq 'Cookie' Osaro
Donegi Abena Tarik Khbabez
Hamicha  Diaguely Camara
Serkan Ozcaglayan Ulric Bokeme
Abraham Vidales Chikh Mousa
Ibrahim el Bouni  Stefan Latescu

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws