'Badr Hari gaat gestrekt de ring uit!' Rivaal McSweeney zegt jury dagje vrij te nemen Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Badr Hari gaat gestrekt de ring uit!' Rivaal McSweeney zegt jury dagje vrij te nemen

'Badr Hari gaat gestrekt de ring uit!' Rivaal McSweeney zegt jury dagje vrij te nemen

James McSweeney zegt dat hij op 9 september de terugkerende Badr Hari knock-out zal slaan als de twee tegenover elkaar staan op Glory 88 in Parijs.

Als het aan James McSweeney ligt blijft de jury tijdens zijn gevecht tegen Badr Hari lekker thuis. De Britse topvechter die zijn hand er niet voor omdraait om tegen elke uitdager te knokken lijkt zeker van zijn zaak.

McSweeney is er dan ook van overtuigd dat hij Badr knock-out de ring uit zal laten gaan. "Dit gevecht is al vele jaren in de maak.....", schrijft McSweeney op Insta. "Ik ben zeer vereerd om tegen Badr te vechten en de ring te delen met een van de allerbeste."

James McSweeney gaat Badr Hari knock-out slaan

"Ik verzeker jullie allemaal dat er geen juryleden nodig zullen zijn. Geef deze maar een avondje vrij. Badr en ik vechten niet om op punten te winnen. Dit is een gevecht welke zal eindigen in een zware knock-out", aldus de Brit.

Wat een KO afleveren betreft zijn beide veteranen daar niet onbekend mee, McSweeney die veelal zichzelf in ons land voorbereidt en een eigen sportschool heeft in Amerika is naast kickbokser ook actief als MMA-vechter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws