Badr Hari warmt zich op voor Overeem wedstrijd: "Geen underdog' (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari warmt zich op voor Overeem wedstrijd: "Geen underdog' (video)

Badr Hari warmt zich op voor Overeem wedstrijd: "Geen underdog' (video)

Badr Hari en trainingsvideo's zijn vaak zeldzaam. Niet vaak zien we de topatleet in actie. The Golden Boy loopt niet te koop met zijn voorbereidingen, toch plaatste Glory vandaag een korte update.

Het moet gezegd worden Badr Hari oogt scherper dan ooit. In de sparring sessies is te zien dat de topvechter flink aan het werk is. ,,The Golden Boy warmt zich op voor Collision 4", schrijft Glory bij de video waar we Badr zijn rivaal er flink van langs geeft.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door GLORY Kickboxing (@glorykickboxing)

Onder het kritische maar kundige oog van zijn coach voert Badr zijn routines uit. Door de laatste video's die online verschenen is Badr van de underdog positie naar favoriet gestegen. Het beloofd een alles of niets gevecht te worden met Alistair Overeem, en toekomst bepalend voor beide.

,,8 oktober wordt een dag om niet te vergeten", zo schrijft een fan bij de video. En daar zou deze zomaar eens gelijk in kunnen krijgen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws