Badr Hari wil zaterdag wraak nemen op Arek Wrzosek: 'Zal hij slagen?' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari wil zaterdag wraak nemen op Arek Wrzosek: 'Zal hij slagen?'

Badr Hari wil zaterdag wraak nemen op Arek Wrzosek: 'Zal hij slagen?'

De eerste confrontatie tussen Badr Hari en Arek Wrzosek vond vorig jaar september plaats. De Pool versloeg de legendarische Marokkaan door knock-out in de tweede ronde. Badr wil deze keer de rollen omdraaien en met de winst naar huis gaan.

Aanstaande zaterdag 19 maart staat de rematch op de rol tijdens Glory 80 in Hasselt, België. De eerdere wedstrijd tegen de Pool markeerde de vierde nederlaag van Badr in de laatste vijf wedstrijden. Zijn duel tegen Hesdy Gerges werd nietig verklaard.

Lang gewacht

De Marokkaanse top vechter wacht al bijna zes en een half jaar op de overwinning, sinds de zege op Ismael Londt in 2015 tijdens de Akhmat Fight Show in Rusland. Badr domineerde de laatste wedstrijd op het Glory 78-evenement in Rotterdam tegen de Pool.

Wrzosek werd aan het begin van de tweede ronde neergehaald, waarna een wonderbaarlijke ommekeer volgde. De Pool reageerde op Harry's aanval met zijn linker hoge trap, waardoor deze neerging. Badr kwam niet meer overeind.

De fans geven het voordeel aan Wrzosek voor dit gevecht, echter blijft Badr een gevaarlijke vechter. Een verliesreeks zegt niet dat er deze keer geen winst in zit. Glory zelf is overtuigd van Badr en verlengde zelfs diens contract. Experts zoals Remy Bonjasky menen dat het voor Badr alles of niets is tegen Wrzosek. Zaterdag zal blijken of Badr's missie slaagt en zegeviert op de Pool.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws