🎥 Badr Hari geeft exclusief interview: 'Ik zal dat nooit vergeten' Nieuws
Nieuws

🎥 Badr Hari geeft exclusief interview: 'Ik zal dat nooit vergeten'

🎥 Badr Hari geeft exclusief interview: 'Ik zal dat nooit vergeten'

Badr Hari geeft sinds lange tijd een inkijkje via een Q&A waar fans vragen konden stellen, welke werden gesteld en beantwoord in interview stijl.

De topvechter geeft niet vaak interviews en via de Q&A kwamen een paar interessante vragen en dito antwoorden. Zo waren fans benieuwd naar hoe en wanneer Badr ooit begon met kickboksen.

"Ik was 7jaar toen mijn vader mij op kickboksen deed om mijzelf te leren verdedigen", zegt Badr. die ook zegt pas echt enthousiast te zijn geworden nadat hij zijn eerste wedstrijd won. Vooral de aandacht die hij kreeg werkte aanstekelijk.

Badr Hari beantwoord vragen in Q&A

Ook zegt Badr als antwoord op de vraag over wat hij nooit zal vergeten een sparringsessie is waar hij zijn opponent knock-out sloeg maar deze dit niet besefte. " Dit was wel grappig want hij vroeg in de kleedkamer naderhand aan de trainer wanneer we zouden gaan sparren", Aldus Badr.

In de verdere vragen die soms onverwacht zijn geeft Badr antwoord op een aantal zaken die je misschien niet 123 van de topatleet zou verwachten. Bekijk de Q&A hierboven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws