Badr Hari: 'Ik stap volgende week zaterdag de ring in om te doden' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari: 'Ik stap volgende week zaterdag de ring in om te doden'

Badr Hari: 'Ik stap volgende week zaterdag de ring in om te doden'
Badr Hari: 'Ik stap volgende week zaterdag de ring in om te doden'

Badr Hari was duidelijk tijdens de persconferentie vanavond voor zijn gevecht met Benjamin Adegbuyi op zaterdag 19 december. De kickbokslegende zal geen spaan heel laten van de Roemeen.

Voor de pers was het even wennen een persconferentie via Zoom (online). In verband met de coronamaatregelen was het niet mogelijk om live Badr Hari en Benjamin Adegbuyi vragen te stellen.

Angst

Een aantal geselecteerde media waaronder onze redactie mocht vragen stellen aan beide vechters. Over een ding zijn zowel Badr als Adegbuyi het eens. Er zal alles gegeven worden in de ring. En zoals Badr het zei: ,,Ik stap die ring in om te doden." Natuurlijk niet letterlijk bedoelt maar serieus genoeg om menig tegenstander te doen sidderen.

Adegbuyi liet blijken niet onder de indruk te zijn. En zei dat hij Badr in de tweede ronde knock-out zal slaan. Waarop Badr antwoordde; ,,hoe wil je dat doen als jezelf de eerste ronde al knock-out geslagen bent. We zijn geen internet vechters, wij zijn het echte ding", aldus Badr.

Het is wennen

Op de vraag hoe de vechters het zullen ervaren om zonder publiek te vechten was het antwoordt van Badr: ,,de fans zullen moeten wennen aan het betaalde kijken. Het is nu niet anders. En al kost het mij een aantal gevechten om hen te laten wennen, zo zij het."

De fans kijken reikhalzend uit naar het GLORY event. Al kreeg deze wel een flinke klap te verwerken toen werd gemeld dat het titelgevecht tussen Murthel Groenhart en Cedric Doumbé uitvalt. Groenhart heeft zich terug getrokken vanwege een niet nader bekend gemaakte blessure.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws