Badr Hari toegejuicht, boegeroep voor Rico Verhoeven tijdens Glory Collision 5 Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari toegejuicht, boegeroep voor Rico Verhoeven tijdens Glory Collision 5

Badr Hari toegejuicht, boegeroep voor Rico Verhoeven tijdens Glory Collision 5

Badr Hari en Rico Verhoeven werden tijdens Glory Collision 5 in Rotterdam Ahoy geïnterviewd over House of Glory, het talentenprogramma waar weltergewicht vechters een contract kunnen verdienen bij Glory.

Het publiek juichte Badr Hari toe, terwijl Verhoeven te maken had met stevig boegeroep. De twee topkickboksers spraken beiden over House of Glory en het belang van het ontwikkelen van nieuw talent in de kickbokswereld.

Toen gevraagd werd aan de fans of deze voor Badr of Rico zijn was er duidelijk te horen hoe deze erover dachten. Bij Badr juichten de fans er op los, terwijl bij Verhoeven het boegeroep overstemde, de Glory kampioen kon er gelukkig zelf wel om lachen.

Naar verwachting zullen aankomende week de teams van Badr en Verhoeven worden aangekondigd en zullen de fans kennis maken met de weltergewichten die gaan strijden om een felbegeerd contract bij Glory.

Tijdens het event werd duidelijk dat Tariq Osaro na het knock-out slaan van Antonio Plazibat in het najaar tegenover Verhoeven zal staan. Osaro ging het gevecht tegen Plazibat als zware underdog aan maar bleek uiteindelijk toch te zegevieren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws