'Badr Hari moet stoppen met kickboksen!' Legende onder vuur door critici Nieuws
Nieuws

'Badr Hari moet stoppen met kickboksen!' Legende onder vuur door critici

'Badr Hari moet stoppen met kickboksen!' Legende onder vuur door critici

In de recentste aflevering van hun populaire podcast, hebben podcasters en sportcommentatoren Frank Evenblij en Erik Dijkstra zich uitgesproken over de controversiële beslissing van kickbokser Badr Hari om op het laatste moment af te zeggen voor zijn Glory-wedstrijd tegen James McSweeney in Parijs.

Badr Hari's last-minute afzegging voor de wedstrijd heeft heel wat opschudding veroorzaakt binnen de kickbokswereld en onder zijn fans. De sportcommentatoren, die bekend staan om hun uitgesproken meningen, deelden hun frustraties en teleurstelling tijdens hun recente podcastaflevering.

In de podcast uiten Evenblij en Dijkstra hun twijfels over de ware aard van Badr Hari's sportieve toewijding. Ze stelden de vraag of Hari nog steeds een grote sportman is, of dat hij simpelweg bang is om weer een nederlaag te moeten incasseren. De twee presentatoren waren duidelijk verontwaardigd over de manier waarop Hari zijn afzegging bekend maakte.

Ingewikkelde kwestie

Dijkstra merkte op: "Het is natuurlijk een ingewikkelde kwestie, gezien de gebeurtenissen in Marokko. We begrijpen dat. Maar hij had het ook vrijdagavond of zaterdagochtend kunnen zeggen, niet een half uur voor de wedstrijd." Het feit dat Hari zo kort voor de wedstrijd zijn afzegging aankondigde, heeft bij velen vragen doen rijzen over zijn motivatie en professionaliteit als sportman.

Het duo benadrukte dat ze begrip hebben voor de ramp die Marokko heeft doormaakt, maar tegelijkertijd betwijfelen ze of Badr nog wel in staat is om op topniveau te presteren in de ring. Volgens Evenblij en Dijkstra zou het voor Hari wellicht verstandig zijn om na te denken over een mogelijke beëindiging van zijn kickbokscarrière.

De uitlatingen van Frank Evenblij en Erik Dijkstra hebben veel discussie losgemaakt binnen de sportgemeenschap en onder fans van Badr Hari. Of deze harde kritiek invloed zal hebben op de toekomstige beslissingen van de kickbokser blijft afwachten, maar één ding is zeker: de podcasters hebben hun standpunt duidelijk gemaakt en de bal ligt nu in het kamp van Badr Hari zelf.

8 claps
7 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws