Badr Hari over coronavirus: 'Ik wist niet of ik het wel zou overleven' Nieuws
Nieuws

Badr Hari over coronavirus: 'Ik wist niet of ik het wel zou overleven'

Badr Hari over coronavirus: 'Ik wist niet of ik het wel zou overleven'
Badr Hari over coronavirus: 'Ik wist niet of ik het wel zou overleven'

Topkickbokser Badr Hari werd geveld door het coronavirus en had het erg zwaar. Hij herstelde maar zegt dat hij bang was eraan dood te gaan.

Badr Hari die in als een onverschrokken kickbokser te boek staat blijkt flink in de rats te hebben gezeten. Zijn besmetting met het coronavirus was geen boswandeling. Sterker nog de vechter zegt er zo erg aan toe te zijn geweest dat hij dacht het einde te zien naderen.

"Ik was super fit lag op schema, tot ik me ziek begon te voelen. ik was moeier dan normaal. Kreeg een hoestje en hoestte bloed en ben 10 dagen doodziek geweest. Ik wist gelijk dat het corona was," zegt Badr tegen Arie Boomsma die hem interviewde voor RTL boulevard.

Ik dacht dat ik dood ging

De kickbokser was thuis in quarantaine met zijn gezin. "Het eten werd voor me neergezet bij de deur, maar zelfs er naar toe lopen was loodzwaar. Op de vierde of vijfde dag was ik zo ziek dat ik dacht dat het einde naderde. Ik ging zelfs nadenken heb ik alles wel goed geregeld. "

De ziekte betekende ook dat het gevecht van Badr tegen Benny Adegbuyi van 7 november verschoven werd naar zaterdag 19 december. Hierover zegt Badr: 'Op papier is het een gelopen wedstrijd. Adegbuyi gaat het niet tegen mij redden." Ook zegt Badr over een nieuwe clash met Rico Verhoeven: "De wedstrijd met Rico komt zeker. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws