Badr Hari reageert Glory 80 rellen: 'Nog nooit meegemaakt' Nieuws
Nieuws

Badr Hari reageert Glory 80 rellen: 'Nog nooit meegemaakt'

Badr Hari reageert Glory 80 rellen: 'Nog nooit meegemaakt'

Badr Hari reageert op de rellen die zijn wedstrijd met Arek Wrzosek gisteravond in het Belgische Hasselt bruut deed stoppen. Via Instagram zegt de kickbokslegende dergelijk wangedrag nog nooit te hebben meegemaakt.

,,Ik wil GLORY bedanken voor hun goede organisatie in de aanloop naar en tijdens GLORY 80. Ik en het Badr-leger, dat gisteren en sinds het begin van mijn carrière geweldig was, keken uit naar een geweldige avond topsport en een geweldige strijd.", schrijft Badr op zijn Instagram.

,,Ik had jullie graag een geweldige derde ronde aangeboden. Gisteren voelde ik me sterk, goed voorbereid en klaar om dit gevecht te winnen."

Gevaarlijk

,,Helaas is het gevecht afgelast vanwege een kleine groep hooligans die de avond verpestte. Dit gedrag heeft niets te maken met de waarden van de sport of met GLORY. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt en daar moeten we tegen opboksen. Ik betreur het dat mijn tegenstander niet besefte hoe gevaarlijk de houding van zijn fans was.''

Ik heb alle vertrouwen in GLORY dat ze kickboksfans wereldwijd de grootste evenementen in de vechtsport zullen blijven bieden. Het werk gaat door… we komen snel terug. Aan mijn Badr-leger, ik hou van jullie."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws