Rico Verhoeven ziet afsluitend gevecht met Badr Hari wel zitten! 'Niet afgemaakt' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico Verhoeven ziet afsluitend gevecht met Badr Hari wel zitten! 'Niet afgemaakt'

Rico Verhoeven ziet afsluitend gevecht met Badr Hari wel zitten! 'Niet afgemaakt'

Rico Verhoeven vindt dat er ruimte is voor een derde gevecht tegen Badr Hari, beiden stonden twee keer eerder tegenover elkaar maar door blessures van Badr kwam er nooit een echt einde.

De rivaliteit tussen de kickbokslegendes Rico Verhoeven en Badr Hari blijft het hart van fans sneller doen kloppen. Nadat ze elkaar al tweemaal in de ring hebben ontmoet, waarbij beide gevechten voortijdig werden beëindigd vanwege blessures, zijn ze nu opnieuw tegenover elkaar te zien in het Videoland-programma House of Glory.

In december 2016 en opnieuw drie jaar later stonden Verhoeven en Hari al oog in oog in heftige gevechten, maar de confrontaties werden nooit volledig uitgevochten. Rico Verhoeven blijft echter optimistisch en ziet zeker nog wel ruimte voor een afsluitend gevecht tussen de twee grootheden.

Rico Verhoeven en Badr Hari kruisen paden in House of Glory

Het Videoland-programma House of Glory biedt nu een alternatieve manier voor de strijd tussen Hari en Verhoeven. Hoewel het niet fysiek is, krijgen fans opnieuw de kans om hun idolen te zien clashen, dit keer op een andere manier waarbij hun energieën op bijzondere wijze op elkaar botsen.

Verhoeven laat weten dat de energieën tussen hem en Hari goed matchen, wat bijdraagt aan de intense rivaliteit tussen de twee vechters. Het programma belooft dan ook een spektakel te worden, waarbij de strijd tussen deze kickboksiconen ongetwijfeld veel kijkers zal trekken.

Fans en liefhebbers van de kickbokssport kunnen niet wachten om te zien hoe de rivaliteit tussen Rico Verhoeven en Badr Hari zich verder zal ontvouwen in House of Glory, in afwachting van een mogelijk afsluitend gevecht dat beide legendes ooit volledig de kans zal geven om hun krachten te meten in de ring.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws