Badr Hari traint bij oude gym! 'Comeback op handen?' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari traint bij oude gym! 'Comeback op handen?'

Badr Hari traint bij oude gym! 'Comeback op handen?'

Badr Hari is gespot terwijl hij bij zijn oude sportschool Mike's Gym aan het trainen was. Tijdens de Podcast De Rechtse Directe van de Telegraaf werd dit vandaag naar buiten gebracht.

Kickbokslegende Badr Hari kondigde recentelijk aan met pensioen te gaan. Na een verlies tegen Alistair Overeem tijdens Glory Collision 4 zei de topvechter te willen stoppen. Het nieuws sloeg in als een bom en het geruchten circuit kwam los.

Toch nog een keer vechten

Nu enige tijd later blijkt het toch te kriebelen bij Badr en is hij gaan trainen bij zijn oude sportschool. LArs van Soest svortverslagever van de Telegraaf zegt in de podcast met Mike Passenier te hebben gebeld, de oud- coach van Badr. ,,Het klopt, Badr vroeg of hij mee mocht trainen en dat was geen probleem", zei Passenier.

,,Volgens mij wil hij echt stoppen." Op de vraag als Badr door wil vechten en weer bij zijn oude gym wil trainen zei Passenier; ,,Daar moeten we dan even over praten." Van Soest zegt dat dit kan betekenen dat Badr dichtbij huis zijn carrière wil afsluiten. Of dat hij nog 1 keer vecht en dat met zijn oude trainer in de hoek wil doen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws