Badr Hari vs Rico Verhoeven als House of Glory finale gevecht! 'Zou kers op de taart zijn' Nieuws
Nieuws

Badr Hari vs Rico Verhoeven als House of Glory finale gevecht! 'Zou kers op de taart zijn'

Badr Hari vs Rico Verhoeven als House of Glory finale gevecht! 'Zou kers op de taart zijn'

Badr Hari en Rico Verhoeven hebben nu al hun stempel gedrukt op het populaire programma "House of Glory". Een krachtige combinatie van sportcompetitie en reality-tv.

Deze serie heeft kickboksers in twee teams ondergebracht, geleid door Hari en Verhoeven, die strijden om de overwinning en een felbegeerd contract bij Glory Kickboxing. Nu, met lancering en de naderende climax van het seizoen, broeit er opwinding onder de fans over een mogelijke kroon op het werk: een episch finale gevecht tussen de twee coaches zelf!

Badr Hari en Rico Verhoeven hebben onafgemaakte zaken met elkaar

Fans kunnen niet anders dan de vergelijking trekken tussen "House of Glory" en het populaire UFC-programma "The Ultimate Fighter". In beide shows fungeren de coaches als leiders van hun respectieve teams, en zoals bij "The Ultimate Fighter", zijn de coaches uiteindelijk van plan om het zelf tegen elkaar op te nemen. Dit zou bij House of Glory ook een mooie afsluiter zijn.

De gedachte aan Badr Hari en Rico Verhoeven die nogmaals de ring met elkaar delen, is als een droom die fans graag werkelijkheid zouden zien worden. De twee bokslegendes stonden al twee keer eerder tegenover elkaar: in 2016 en opnieuw in 2019. Helaas werden beide confrontaties getekend door blessures die Hari dwongen op te geven. Hierdoor werd de mogelijkheid van een epische rivaliteit in de knop gebroken.

Badr moet kans op revanche krijgen tegen Rico

Met de opwinding die gepaard gaat met "House of Glory" en de aantrekkingskracht van een mogelijke Badr Hari vs. Rico Verhoeven hereniging, zou dit gevecht niet alleen een passende afsluiting zijn voor het seizoen, maar ook een herkansing voor twee van de grootste namen in het kickboksen om hun krachten te meten op het hoogste niveau.

Hoewel een gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven wellicht nog niet in de planning staat, voedt het idee van een rematch tussen deze twee titanen van de ring ongetwijfeld de nieuwsgierigheid en anticipatie van fans over de hele wereld. Voorlopig is het een gedachte en wens van de fans. En kijkt de wereld vol spanning uit naar de ontknoping van "House of Glory".

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws