Deelnemers House of Glory bekend gemaakt! Rico Verhoeven en Badr Hari in bikkelharde afvalrace Nieuws
Nieuws

Deelnemers House of Glory bekend gemaakt! Rico Verhoeven en Badr Hari in bikkelharde afvalrace

Deelnemers House of Glory bekend gemaakt! Rico Verhoeven en Badr Hari in bikkelharde afvalrace

Op zaterdag 26 augustus zal het langverwachte programma 'House of GLORY' in première gaan op Videoland, waarbij de iconische kickboksers Rico Verhoeven en Badr Hari als teamcaptains fungeren. Dit unieke programma brengt de intense rivaliteit tussen de twee grootste namen in de kickbokswereld naar nieuwe hoogten.

De geschiedenis van Verhoeven en Hari gaat terug naar gedenkwaardige gevechten in Oberhausen (2016) en Arnhem (2019). Nu, in augustus 2023, voegen ze een nieuw hoofdstuk toe aan hun rivaliteit, niet als tegenstanders in de ring, maar als leiders van de teams in 'House of Glory'.

Kickbokslegendes Rico Verhoeven en Badr Hari leiden bikkelharde afvalrace in 'House of Glory'

De opzet van het programma draait om een bikkelharde afvalrace. Getalenteerde kickboksers zullen de strijd aangaan in Team Rico versus Team Badr, met als inzet een gevecht tegen de regerende wereldkampioen in het weltergewicht. De vechters worden gedurende een maand ondergedompeld in het 'House of Glory', een ultramodern penthouse in Rotterdam-Zuid. Hier zullen spanningen, testosteron en onderlinge rivaliteit tot het uiterste worden gedreven, terwijl de talenten worden klaargestoomd voor de zware afvalrace.

Dit zijn de deelnemers aan House Of Glory

De reis begint met zestien geselecteerde vechters die strijden om slechts tien felbegeerde plekken in het huis. Badr Hari en Rico Verhoeven begeleiden elk een team van vier vechters, bijgestaan door hun respectievelijke trainers Mike Passenier en Dennis Krauweel. Met bloed, zweet en tranen worden de vechters voorbereid op de onderlinge gevechten. De rivaliteit tussen de teams en de druk om te winnen van hun grote rivaal zorgt voor een ongekende spanning.

Namen deelnemers House Of Glory Sportschool
Soufiane Abdelkhalek (22 jaar) Team LGT
Tycho Brakel (27 jaar) Team Spirit & Ruthless FC
Robin Ciric (26 jaar) Ciric Sport
Mike Frenken (23 jaar) Holzken Gym
Oualid Gherbi (23 jaar) Kassem Gym
Samir Kasrioui (29 jaar) Team Ramzi
Cedric de Keirsmaeker (31 jaar) Bulls Gym, België
Figueiredo Landman (18 jaar) Verhaar Gym
Nick Morsink (28 jaar) Sportacademy A-team
Jente Nnamadim (27 jaar) Siam Gym
Anwar Ouledchaib (20 jaar) Central Gym
Ismael Ouzgni (22 jaar)  No Limit
Guillaume Pinas (20 jaar) Pinas Gym
Andy Ristie (41 jaar)  Bien Fighters
Don Sno (21 jaar) Vos Gym
Gino van Steenis (25 jaar) Meerdere gyms

Na talloze uitdagingen en gevechten zullen uiteindelijk twee vechters overblijven. Deze twee zullen het in de laatste aflevering tegen elkaar opnemen voor de titel van 'House of Glory' en de kans om later dit jaar te strijden voor de wereldtitel. Opvallende namen zijn Robin Ciric die al voor Glory vecht en Andy Ristie die in het verleden al voor de kickboksorganisatie in de ring heeft gestaan.

Met namen als Soufiane Abdelkhalek, Tycho Brakel, en Anwar Ouledchaib, belooft 'House of GLORY' een intense, adrenaline-gevulde ervaring te worden die kickboksfans wereldwijd niet mogen missen. Beleef de spanning, de emoties en de pure vechtlust vanaf 26 augustus, alleen op Videoland. Het programma wordt gepresenteerd door Mark Schaaf, die de kijkers meeneemt in de wereld van 'House of GLORY'.

Waar kan ik House of Glory kijken?

House of Glory wordt uitgezonden op videoland. Daar zal je de prestaties en gevechten van de deelnemers en de coaches Badr Hari en Rico Verhoeven volgen.

Wanneer en hoelaat begint House of Glory op Videoland?

Je kunt vanaf zaterdag 26 augustus kijken op videoland naar naar House of Glory waar de aspirant kandidaten zullen strijden om een echt vecht contract bij Glory Kickboxing. Veelal worden nieuwe afleveringen van House of Glory vanaf 09:00 uur uitgezonden.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws