VIDEO: Badr Hari vol lof over Hesdy Gerges, maar ik ga voor de knockout! Nieuws
Nieuws

VIDEO: Badr Hari vol lof over Hesdy Gerges, maar ik ga voor de knockout!

VIDEO: Badr Hari vol lof over Hesdy Gerges, maar ik ga voor de knockout!

Vandaag vond de persconferentie plaats tussen Badr Hari en Hesdy Gerges voor GLORY 51

De zaal was afgeladen met toegestroomde pers, en je mocht als journalist jezelf gelukkig prijzen hierbij aanwezig te zijn want de selectie was zeer streng. Vooraf waren en dan ook enkele richtlijnen gegeven waar men zich aan diende te houden in de vraagstelling naar beide vechters toe, vragen over het privé leven van beide werden niet op prijs gesteld. Op zich een goede actie want sommige pers collega's kennende zou er wel weer eens op het verleden van zowel Badr als Hesdy worden teruggrepen. Niet ter zake doende en volgens ons als echte vechtsport redactie moet het gaan over de sport en niet wat er in iemands privé leven gebeurt is.

Relaxte sfeer, respect en lovende woorden

Vooraf worden dit soort persconferenties vaak gehyped en doet men er graag een schepje bovenop, en eerlijk gezegd was het gesprek in de hal van het hotel waar het event plaatsvond een van de meest gehoorde, Badr zal toch wel komen, en als het maar niet uit de hand loopt? Echter bij aanvang was al duidelijk dat de sfeer er goed in zat en beide vechters naar elkaar toe respect toonde. Badr maakte een opmerking over Hedsy dat hij waardeerd dat het een echte familie man is, en verwees naar het zoontje van Hesdy die ook in de zaal zat. Dit geeft maar weer eens aan hoe Badr echt in elkaar zit, niet de boeman, het zwarte schaap wat iedereen hem graag toebedeeld, maar een ware kampioen en pure top sport man.

Toch nog onverwachts een staredown

Vooraf was aangegeven dat er geen staredown zou komen, wat een hele teleurstelling was. Echter was de sfeer zo goed tussen Badr en Hesdy met humor en toch een serieuze ondertoon dat Badr aangaf dat een staredown er toch wel in zat. Ook hier bleek maar weer eens wat een niveau beide vechters hebben en hoe echte top sporters met elkaar om gaan, en wat maar eens aangaf dat wat men hoopte niet gebeurde, escalatie, vuilspuiterij en water gooien. In tegendeel wij zagen twee toppers die elkaar straks in de ring geen centimeter ruimte zullen geven, Badr gaf aan voor de KO te gaan, echter is Hesdy een horde die je niet zomaar moet onderschatten. En zoals Badr zelf al aangaf, ik onderschat niemand en zeker Hesdy niet als je dat doet ben je gedoemd te falen. Bekijk onderstaand de gehele persconferentie als je deze niet live hebt meegekeken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws