Kickbokslegendes Badr Hari en Gökhan Saki in komend Glory toernooi! 'Het zou zomaar kunnen' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Kickbokslegendes Badr Hari en Gökhan Saki in komend Glory toernooi! 'Het zou zomaar kunnen'

Kickbokslegendes Badr Hari en Gökhan Saki in komend Glory toernooi! 'Het zou zomaar kunnen'

Badr Hari en Gökhan Saki zijn echte kickbokslegendes en het zou zomaar mogelijk kunnen zijn dat deze dit jaar nog terugkeren naar de Glory ring.

Gisteren vond Glory 85 plaats in Ahoy Rotterdam waar de fans werden getrakteerd op een aantal topgevechten vanaf start. Een heus 4 man zwaargewicht toernooi sierde de avond, waarvan de finale de afsluiter was. En dit smaakt naar meer, zo werd wel duidelijk.

Badr Hari en Gökhan Saki kickbokslegendes die we graag terug zien

Achter de coulissen vond de persconferentie plaats waar de pers gelegenheid kreeg tot vragen en ook onze redactie aanwezig was. Op de vraag of de aanwezigheid van Badr indiceerde dat deze wel eens af zou kunnen zien van zijn beslissing om eventueel te stoppen, werd verrassend gereageerd.

"Badr was hier omdat het nog steeds jeukt", zei Glory Matchmaker Robbie Timmers. Die ook liet doorschemeren dat Gökhan Saki wel eens terug zou kunnen komen. Bronnen melden onze redactie dat er een kans in zit dat dit ook gebeurt, mocht er interesse zijn van Saki zelf onder andere.

Glory zet de afgelopen periode in met een aantal top events die zelfs de Nederlandse grens overschrijden, Duitsland is al gepland maar ook andere landen liggen in het vizier van de organisatie. Wat mooier dan als er grote namen terugkeren die in een toernooi de strijd aan zullen gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws